Wie zijn we

We hebben ruime ervaring met uiteenlopende organisaties die bijv. opkomen voor patiëntenbelangen (zoals de Oogvereniging), maatschappelijke doelen (zoals gezondheidsfondsen, welzijnsorganisaties, milieuorganisaties of vermogensfondsen) of bepaalde beroepspraktijken (accountancy). Hoe uiteenlopend die organisaties ook zijn, ze hebben allemaal gemeen dat wij met onze expertise veel hebben kunnen betekenen bij de vragen waar zij mee worstelen.

Deny de Jong

Mijn passie:
Er zijn grote problemen in de wereld: klimaatverandering, sociale ongelijkheid, eenzaamheid en schending van mensenrechten. Dat laat ik niet aan mij voorbijgaan. Daarom begeleid ik pioniers en maatschappelijke organisaties die daar verandering in willen brengen.

Onderzoekend creëren
Ik ken maatschappelijke organisaties van binnen en van buiten. Ik help ze strategieën voor de toekomst te vormen, hun organisatie te versterken, financiering te vinden en zichtbaar te zijn. Ik onderzoek kracht en kansen en help impactvolle organisaties te creëren.

Specialiteit/kenmerken
Ik ben gepassioneerd en kalm, ik verdiep mij in de organisatie en haar omgeving en vraag met een journalistieke blik door. Ik kan creëren en draagvlak zoeken om iets mogelijk te maken.

Eerdere opdrachtgevers
Apostolisch Genootschap, Stichting Linawijs, Burennetwerk Amsterdam, Oogvereniging, PGO Support, Vogelbescherming Nederland, Vastenactie, VSB Fonds, Porticus, Voedselbanken Nederland en gemeente Zaanstad

Willem Visser

Missie
Door het ophalen van meningen en suggesties van betrokkenen rondom een organisatie (medewerkers, vrijwilligers, leden, klanten etc.) ervoor zorgen dat een organisatie inzicht krijgt in wie ze is, wat er verwacht wordt en wat er nodig is om de juiste stap richting de toekomst te zetten. Daarnaast vind ik het erg leuk de kennis en ervaring, opgedaan bij diverse commerciële organisaties, over te dragen aan maatschappelijke organisaties.

Wie ben ik
Duizendpoot die het heerlijk vindt om zich met regelmaat opnieuw uit te vinden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Eigenaar van marktonderzoeksbureau Effectmeting, mede-eigenaar van Slimmeboekhouding  en fotograaf met een passie voor het vastleggen van de ziel van mens en natuur.  Gedetailleerd, klantgericht en een zeer sterke teamspeler. Altijd bereid om de extra mijl te gaan om de klant te plezieren. Tegelijkertijd sterk zakelijk inzicht en technisch onderbouwd. Getrouwd met de leukste vrouw ter wereld en trotse vader van 5 tieners.

Opdrachtgevers
O.a.: PostNL, Ziggo, Toptrouwlocaties, Stichting Kastelen Buitenplaatsen en Landgoederen, Nederland Filantropieland, Oogvereniging, PGO Support, DON, VMDB, Vastenactie, Gemeente Castricum.