Wie zijn we

Organisatie van morgen is een netwerk van specialisten op het gebied van organisaties, marketing, meningspeiling en onderzoek, fondsenwerving en communicatie. Wij zijn uniek omdat we een perfecte combinatie maken van relevante deskundigheden, betrokkenheid en ervaring met maatschappelijke organisaties.

We hebben ruime ervaring met uiteenlopende organisaties die bijv. opkomen voor patiëntenbelangen (zoals de Oogvereniging), maatschappelijke doelen (zoals gezondheidsfondsen, welzijnsorganisaties, milieuorganisaties of vermogensfondsen) of bepaalde beroepspraktijken (accountancy). Hoe uiteenlopend die organisaties ook zijn, ze hebben allemaal gemeen dat wij met onze expertise veel hebben kunnen betekenen bij de vragen waar zij mee worstelen.

 

Van links naar rechts: Deny de Jong, Suzanne Kooij & Willem Visser

Deny de Jong

Mijn passie:
Er zijn grote problemen in de wereld: klimaatverandering, sociale ongelijkheid, eenzaamheid en schending van mensenrechten. Dat laat ik niet aan mij voorbijgaan. Daarom begeleid ik pioniers en maatschappelijke organisaties die daar verandering in willen brengen.

Onderzoekend creëren
Ik ken maatschappelijke organisaties van binnen en van buiten. Ik help ze strategieën voor de toekomst te vormen, hun organisatie te versterken, financiering te vinden en zichtbaar te zijn. Ik onderzoek kracht en kansen en help impactvolle organisaties te creëren.

Specialiteit/kenmerken
Ik ben gepassioneerd en kalm, ik verdiep mij in de organisatie en haar omgeving en vraag met een journalistieke blik door. Ik kan creëren en draagvlak zoeken om iets mogelijk te maken.

Eerdere opdrachtgevers
Apostolisch Genootschap, Stichting Linawijs, Burennetwerk Amsterdam, Oogvereniging, PGO Support, Vogelbescherming Nederland, Vastenactie, VSB Fonds, Porticus, Voedselbanken Nederland en gemeente Zaanstad

Suzanne Kooij

Missie
Maatschappelijke pioniers hebben energie en daadkracht om de mooiste dingen tot stand te brengen. Op het gebied van natuur, cultuur en welzijn. Hen versterken is mijn missie. 

Nieuwe verbindingen leggen
Tussen werelden die elkaar daarvoor nog niet kenden.
Overheid en civil society. Goede doelen en vermogensfondsen. Financiers en initiatieven. Ik werk verbindend op landelijk en lokaal niveau.


Onderzoek

Systemisch: hoe vermogensfondsen (beter kunnen) functioneren. Participerend- of actieonderzoek: hoe maatschappelijke organisaties (beter kunnen) werken

Ervaring
Op landelijk systeemniveau (snijvlak overheid – civil society); met onderzoek dat verbetering in gang zet (Funding Plus); met ondersteunen van pioniers; met complexe verandertrajecten (Erkenningsregeling)

Opdrachtgevers
Landelijk werkende vermogensfondsen, ministeries, gemeentes, brancheorganisaties in de civil society, maatschappelijke initiatieven